keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uusia alkuja

Flunssan jälkeinen elämä ja kuntoilun uudelleen aloittaminen on käynnistynyt hitaasti, mutta varmasti. Tavoitteena on liikkua monipuolisesti, kehoa kuunnellen ja saada kunto uuteen nousuun. Pakkasen takia peruin CrossFit-treenit, ettei autoa tarvitse turhaan kiduttaa. Sen sijaan reippailin työpaikan pikkusalille, jonne tammikuun kuntoilubuumi ei ollut rantautunut, sain siis treenata kaikessa rauhassa.

Lähdin aika kevyellä setillä liikenteeseen eli ei aikatavoitteita ja vastuksena toimi kehon oma paino. Heti ensimetreillä huomasin, kuinka alusta joudun aloittamaan. Kunto on kadonnut lähes kokonaan, sykkeet nousivat hetkessä pilviin ja kaikki tuntui raskaalta. En päässyt lähellekään entistä ja pohdin vain, kuinka kauan joudun/saan tehdä töitä, että saavutan edes jonkinlaisen perustason. 

Siinä pienoisen harmituksen sävyttämänä pohdin, kuinka paljon alusta aloittaminen vaatiikaan. Nyt punnitaan tahto ja kärsivällisyys. On pakko nöyrtyä ja nostaa samalla häntä pystyyn, jos aikoo selvitä voittajana. Koska menneelle ei voi mitään, kannattaa keskittyä nykyisyyteen ja pitää ajatus myös tulevassa. Päivä päivältä liikutan itseäni ja askal kerrallaan menen eteenpäin.

Tämä oli hyvä muistutus siitä, kuinka paljon tavoitteet vaativat, ihan pienetkin. Pari vinkkiä päämäärän saavuttamiseksi:
- Pidä tavoite mielessäsi.
- Pysy positiivisena.
- Älä harmittele mennyttä - keskity tähän päivään!
- Onnittele itseäsi jokaisesta oikeasta askeleesta.
- Toista uudestaan ja uudestaan :)


-Virpi

PS: Blogin tykkää ja jaa skaba vielä tänään käynnissä - arvon kaikkien osallistujien kanssa Marimekon vaaleanpunaisen kukkaron illalla.

Ei kommentteja: