lauantai 2. tammikuuta 2016

Blogin 1 vee synttärit - tykkää ja jaa!

Ajattelin ensin ohittaa blogin 1-vuotissynttärit sivumaininnalla, mutta mitenkäs se olisi mätsännyt periaatteitteni kanssa? No eihän se olisi, sillä juuri viikko sitten hehkutin kuinka tärkeää juhliminen on. Eli pyöräytetään kolmas tykkää ja jaa skaba vuosipäivän kunniaksi käyntiin. Mitä vuosi sitten on pitänyt sisällään? Paljon pohdintoja ja aiheita laidasta laitaan. Timanttisia postauksia, puolihuolimattomia rustauksia ja kaikkea siltä väliltä. Joskus on paljonkin asiaa ja joskus vain halu kirjoittaa muutama rivi oman pään selkeyttämiseksi, vaikka laatu jää kauaksi priimasta.

Itselleni Kupillinen onnea on ollut sitten paljon isompi asia kuin pelkkää pohdintaa. Se on muuttanut ajatusmaailmaani ja vaikuttanut maailmankuvaani. Vastoinkäymisiä on helpompi kohdata kuin aiemmin ja huomaan hymyilevänikin enemmän. Se on myös itselleni todiste siitä, että "kannattaa ajatella, mitä kannattaa ajatella". 

Toisinaan toivon, että täällä vierailisi enemmänkin porukkaa. Toisaalta olen tyytyväinen tähän näin. Vuodessa klikkauksia on tullut 16 000 ja se on kuitenkin paljon. Kiitos siis jokaiselle, joka on käynyt kupillisella...onnea kyllä piisaa tarjoiltavaksi. En ole pohtinut blogia ammattimaisesti, tehnyt sen kehityksen eteen suunnitelmia tai hakenut sponsoreita. Olen katsellut, mihin suuntaan tarinat menevät ja antanut niiden syleillä maailmaa omalla tavallaan, omalla aidolla tavallani. Samalla linjalla jatketaan, ainakin toistaiseksi.

Toimi näin niin olet mukana:
Tykkää ja jaa tämä postaus Facebookissa.
Jätä puumerkkisi kommenttikenttään tyyliin t&j
Psst...Facebookilla ei ole sitten mitään tekemistä asian kanssa.

Jos et ole Facebookissa ja silti eksyt tänne säännöllisen epäsäännöllisesti voit tyrkätä mailia: virpi.rantala@gmail.com niin osallistut arvontaan. On mielestäni reilua ottaa huomioon myös ei-somettuneet.

Loppiaisena arvon Marimekon vaaleanpunaisen kukkaron kaikkien osallistujien kanssa. Eli eiku tykkäämään ja jakamaan :)

-Virpi


Ei kommentteja: