sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Tuulienergiaa ja päätöksiä

Takana on neljäs viikonloppu NLP:n parissa eli practitioner kurssi on ylittänyt puolivälinsä. Tankkasin tuulienergiaa (valmentajan nimi on Tuuli eli siitä tämä termi) pari päivää ja nyt tunnen olevani voimissani. Saatoin kyllä ottaa molempina kurssipäivinä pienet päiväunet, mutta joskus oma jaksaminen menee jopa NLP-harjoitusten edelle. Energiaa puhkuen lähden innolla kohti uutta viikkoa ja sen mukanaan tuomia työkuvioita. Suorastaan hykertelen onnesta, sillä viikko käynnistyy valmennusten kolmen suoralla. 

Tällä kertaa tutkimme seuraavia asioita:
- metamalli
- metaforat
- voimatunteet
- swish
- räkättirastas vai satakieli.

Paljon uusia näkökulmia ja ahaa-elämyksiä tuli kotiinviemisiksi. Juuri nyt olen täynnä ideoita ja yritän miettiä, miten toisin niitä arkeen näkyviksi. NLP on siitä mahtava työkalu, että sitä kuljettaa automaattisesti mukanaan ja hyödyntää erilaisissa tilanteissa, mutta varsinaisten harjoitusten käyttäminen odottaa vielä vuoroaan. Omat tavoitteeni ovat omaa napaa kauempana, sillä haluaisin viestiä hyvää oloa muillekin ja levittää oppimaani eteenpäin. Toivoisin, että voisin olla työpaikkamme NLP-lähettiläs ja viedä sen "ilosanomaa" muillekin. Tosin kukapa minua estelee eli ehkäpä nimitän itseni ko. pestiin heti huomenna, teen sitä sitten otona (oman toimen ohella) sopivissa tilanteissa.

Valmentajani Tuuli Paltemaan avustuksella tein päätöksen jatkosta. Aion ilmoittautua välittömästi NLP master kurssille, jotta matkani jatkuu katkeamattomana. Seuraava kurssi on Helsingissä, mutta onneksi julkinen liikenne on keksitty, joten välimatka ja kulkeminen on vain järjestelykysymys. Myös valmentaja vaihtuu, mutta onneksi voin aina kääntyä Myötätuulivalmennuksen puoleen eli yhteys ei katoa minnekään. Sitten pitää enää keksiä rahoituksen hoitaminen, mutta ainahan ne ovat järjestyneet eli sitä en edes murehdi :)

Tein myös pari pienempää päätöstä:
- Ensi viikonloppuna lepään ja kotoilen.
- Ostin Fitfarmin Kukoistava minä -verkkokurssin, joka alkaa huomenna (joogaa ja hyvää oloa).
- Aion valmistella päivän pituisen NLP-pähkinänkuoressa valmennuksen ja yritän tarjota sitä parille osastolle. Teen sen vaikka omalla ajalla jos työaika ei riitä.
- Lähden maaliskuussa Vierumäelle joogakurssille eli ulkomaanreissut saa odottaa.

Yhteenvetona: innostunut, onnellinen ja toiveikas!

Energiaa viikkoosi,
Virpi




Ei kommentteja: