keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Eroon turhasta osa 6 - kirotut lehtikasat

Tänään siivoukselle ei ollut kunnolla aikaa, joten päätin tehdä vain pari pikkujuttua. Ja välillä ne pikkujutut muuttuvat isoiksi ja yllättävän haasteellisiksi, trust me tiedän mistä puhun. Kasaihmisenä tykkään kerätä kaikenlaisia tavaroita kasoihin, kun se on kasassa se on poissa silmissä. Mutta entäs, kun lehtikasan korkeus on metri tai ylikin? Yritä sieltä sitten etsiä veroehdotus ja tiedot mätkyjen laskua varten...kuin Kilimanjarolle kiipeäisi.

Lajittelin tavarat ylläri ylläri kasoihin:
- säilytä tämä
- tutki vielä tämä
- paperikeräys
- kaatopaikkajäte (löysin mm. mystisen johdon)
- poltettavat 

Lopputuloksena eteisessä odottaa taas pari kassia roskikseen pääsyä. Harmillisesti taloyhtiömme jätteitä ei tyhjennetä tarpeeksi nopeasti tai ainakaan siivousintoani huomioiden. Tuo on myös ainoa kohta johon toivoisin apukäsiä eli jonkun, joka jeesaisi roskisrallissa. Onneksi mulla on sentään nelijalkainen työnjohtaja, joka seuraa toimiani tiiviisti, partaansa naureskellen. 

Huomenna aion saada projektini maaliin eli olen voiton puolella...jiihaa! Onnistuin siis ottamaan yhden lomapäivän siivoamista varten, tätä ei ole muuten aiemmin tapahtunut. Tv-tason sisään kätkeytyy pienimuotoinen kaaosteoria, en paljasta siitä vielä enempää. Sitten homma jatkuu pahamaineiseen vaatehuoneeseen, josta löytyy kaikkea jännää, mahdollista ja mahdotonta. Niille pitäisi suorittaa vielä totaalinen tarvekartoitus ja löytää jäljelle jääville omat paikat, jotta kaikki olisi löydettävissä. Että ei ne loppumetrit ilman kipua mene.

-Virpi


PS: Ne verottajan maksulaputkin löytyivät eli tällä kertaa ei tarvitse soitella summien, viitteiden ja tilinumeron perään :)



Ei kommentteja: