sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Täydellinen päivä

Aika usein tuntuu siltä, että parhaita asioita elämässä ovat ne, joita ei ole ehtinyt suunnittelemaan. Saatat vaikkapa törmätä ystävään sattumalla tai sopia tapaamisesta aivan yllättäen. Lähdet ulos syömään ilman sen suurempia suunnitelmia, eksyt niille kuuluisille yksille tms. Eilinen päivä oli juuri sellainen eli asioita tapahtui ilman sen suurempia suunnitelmia. Harmillisesti nykyisin kaikki tulee liian usein suunniteltua ja aikataulutettua, joten nämä hetket ovat harvassa. 

Katsotaanpa siis miltä täydellinen päiväni näytti kuvina. Kissa herätti aamuviideltä eli oli reilusti aikaa touhuta kaikkea. Heti alkuun pistin kätevä emäntä vaihteen päälle ja leivoin karjalanpiirakoita. Ne ovat yksi suurimmista suosikeistani ja tuovat paljon lapsuusmuistoja mieleen. Pitäisi varmaan aktivoitua useamminkin ja tehdä ensikerralla perunapiirakoita.


Sitten treeneihin ja painonnoston ihmeelliseen maailmaan! Tekniikkaharjoittelu on ehdoton suosikkini. Siinä pystyy hiomaan taitojaan rauhassa ja joka kerta oppii jotain uutta. Painoja lisään todella varovaisesti, mutta fiiliksen, voimien ja tilanteen mukaan. Tuli oikeastaan polte kehittää tekniikkaa eteenpäin eli ehkäpä sen eteen pitäisi tehdä joku plääni...pitänee pohtia tarkemmin.


Suihkun raikkaana suunnattiin frendin kanssa ravintolapäivää kohti. Kaupunki taisi olla täynnä uusia ravintoloita, tosin vain yhden päivän ajan. Me valitsimme legendaarisen Torven. Tarjolla oli tortilloita, raakakakkua ja pakuriteeglögiä. Oli muuten hyvää ja onhan tuo miljöö aina yhtä mahtava, sellainen rosoisen kotoinen. Ennen kotimatkaa poikettiin vielä Muotoiluinstituutin joulumyyjäisissä. Tarjolla olisi ollut kaikkea ihanaa ja hinnatkin olivat varsin kohtuullisia. Mieleen jäi kaivelemaan yksi ihana kaulakoru ja mukaan lähti yksi joululahja eli jouluvalmistelut on aloitettu.


Illalla sain pari ystävää seurakseni. Sen verran hyviä juttuja taisi olla, että olen tyystin unohtanut ottaa kuvia. Mutta ystävät, ruoka ja viini tuntuvat toimivan aina. Ja pikkutunneillehan se venyi, mutta sellaista se välillä tuppaa olemaan.

Toivottavasti sinunkin viikonloppusi koostui täydellisistä päivistä.

-Virpi


Ei kommentteja: