perjantai 6. marraskuuta 2015

Kirjavinkki: Nautitaan raakana

Jokin aika sitten kerroin katsomastani Henkka Hyppösen luennosta. Se puhutteli niin paljon, että olen puhunut siitä yhdelle jos toisellekin ja tilasin netistä Nautitaan raakana nimisen kirjan. Tuo samainen pokkari reissasi kanssani New Yorkiin ja pääsi lukulistalle viimeisenä iltana. Sitten se pitikin tiukasti otteessaan ja puhutteli loppuun asti. Hyvä, että maltoin nukkua yölennolla laisinkaan :)

Hyppösen kirjassa puututaan siihen, miten vähän olemme läsnä omassa elämässämme ja millaisiin aistiharhoihin sortumme. Hän käsittelee aihetta maalaisjärjellä, perustelee asioita tieteellisesti ja antaa vinkkejä siitä, kuinka voisit nauttia elämästä sellaisenaan eli raakana.

Adlibriksestä kirjan saa niinkin naurettavaan hintaan kuin 3,70 €, tämä ei muuten ole maksettu mainos. Suosittelen lukemaan ja kokemaan itse. Itse aion palata tähän teokseen myöhemmin uudestaan ja hankkia itselleni myös herran uusimman kirjan, jonka nimi on Pelon hinta. Seuraavaksi lukulistalleni tulee Liisa Keltinkangas-Järvisen teos Tunne itsesi, suomalainen...mutta palataan siihen mahdollisesti myöhemmin.


-Virpi

Ei kommentteja: