perjantai 23. lokakuuta 2015

Kirjavinkki: Vetovoiman salaisuus

Sain työmatkalla luettavaksi Michael Losierin kirjoittaman kirjan Vetovoiman salaisuus. Vetovoiman laista on kirjoitettu satoja ellei jopa tuhansia kirjoja, mutta tämä teos annettiin minulle niin vahvojen suositusten kera, että päätin tarttua siihen välittömästi. Pari tuntia myöhemmin se oli kahlattu kannesta kanteen ja olin vakuuttunut. Halusin palauttaa sen nopeasti, että valmentamani tiimin jäsenet saisivat kierrättää sitä keskuudessaan. Heille se toisi hyviä työkaluja ja mahdollisuuden pitää hyvää fiilistä yllä. Hyvän fiiliksen ja positiivisuuden eteen on nimittäin paiskittava säännöllisesti hommia.

Vetovoiman laki tarkoittaa sitä, että universumi antaa sinulle sitä, mitä haluat ja pyydät. Ajatuksilla vedät puoleksi ihmisiä, tapahtumia, uramahdollisuuksia, rahaa jne. Tämän takia törmäämme usein niihin ihmisiin, joita olemme juuri ajatelleet. Locier kertoo perusperiaatteet ja neuvoo seikkaperäisesti, kuinka saat tämän salaisuuden käyttöösi. Teksti on helppolukuista, joten hitaampikin lukija pääsee maaliin varsin opasti. Ja asiaa voi myös pureksia rauhassa eli lukunopeus ei ole se juttu. 

Jos siis haluat vaikuttaa siihen, mitä elämä tuo eteesi, kannattaa tutustua tähän teokseen. Mieleen tulee taas NLP-opettajani viisaus "kannattaa ajatella, mitä kannattaa ajatella". Losier on muuten itsekin opiskellut NLP:tä eli yhteys on helposti havaittavissa. Pikaisen googletuksen perusteella kirjan saa omakseen vajalla seitsemällä eurolla. Aion hankkia omani, kunhan palaan lomareissultani, sillä tällaisesta tekstistä löytää aina jotain uutta ja haluan lukea sen uudestaan ja uudestaan.


-Virpi

Ei kommentteja: