torstai 8. lokakuuta 2015

Aamuilla on väliä

Pakko jatkaa saman aiheen piirissä kuin eilen. Oletko ikinä miettinyt, miten iso merkitys aamulla on? Jos päivän aloittaa kurtistellen on aika vaikea vaihtaa moodia kesken kaiken. Vastaavasti hyvillä mielin käynnistetty päivä kantaa parhaimmillaan iltaan asti. Kannattaa siis miettiä, millä mielellä lähtee kotoa. Niinäkin aamuina, kun nukuttaisi, ulkona on pakkasta ja rokulipäivä tulisi tarpeeseen.


Työpäiväni käynnistyi tänään näissä maisemissa eli junailua Helsinkiin ennen auringon nousua. Matka sujui rattoisasti ravintolavaunussa, parin hyvän kollegan seurassa ja kahvin äärellä. Kun aloittaa nauramalla ja pilke silmäkulmassa on kiva lähteä tekemään sitä, mistä tykkää. Kiitos Sarille ja Lotalle piristävästä seurasta!


Ennen päivän varsinaista ohjelmaa sain kutsun aamupalalle. Eräs yrityksemme yksikkö oli muuttanut uusiin tiloihin ja juhli muuttorutistuksen valmistumista välimerellisellä aamupalalla. Voi miten mukavaa oli päästä notkuvien pöytien ääreen, vaihtaa kuulumisia ja moikata tuttuja. Tällaisia hetkiä toivoisi useamminkin, sillä ne lisäävät yhteishenkeä, piristävät ja antavat voimia arkeen. Sitten hyvillä mielin valmennushommiin :)

Valitse siis oma aamufiiliksesi ja anna sen kantaa iltaan asti. On paljon helpompaa tehdä töitä hymyillen kuin kiukutellen. Elämä tarjoaa riittämiin haasteita optimisteillekin, joten älä raahaa turhaan kivirekeä perässäsi lannistumalla valmiiksi.

-Virpi



Ei kommentteja: