sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Reissuhaaveita ja pilvilinnoja

Näin viime yönä unta, että olin lähdössä täysin yllättäen matkalle Thaimaahan. Laukku oli pakattu ja paniikissa mietin pystyisikö naapuri hoitamaan kissan, taksikin taisi olla jo tilattuna. Herättyäni toivoin, että uni olisi totta, sillä se tuntui jotenkin todenmukaiselta eikä ajatus jättänyt rauhaan. Pystyin melkein tuntemaan ihollani auringon...

Kauppareissulla koin pakottavaa tarvetta hankkia laastia pilvilinnani rakentamiseksi ja nappasin matkalehden ostoskoriini. Uskon lapsellisesti siihen, että toiveita pitää ruokkia, jotta ne pysyvät elossa ja saavat lihaa luiden ympärille toteutuakseen. Oikeastaan varsin moni haaveeni on nähnyt päivänvalon, joten siinä syy, miksi jatkan saman kaavan noudattamista. Suosittelen muuten kokeilemaan :)

Ainoa ongelma on se, etten tiedä minne haluaisin kaikkein eniten. On siis aika vaikea edetä ajatusta kauemmaksi jos en tiedä mikä olisi suurin haaveloma. Todellisuudessa matka ei ole tällä erää mahdollinen ilman jonkin sortin ihmettä  (ihmeitäkin muuten tapahtuu), joten ajatusta ehtii rauhassa pyöritellä mielessä. Faktoista ja realismista huolimatta olen päättänyt miettiä seuraavan aurinkolomakohteeni. Ensi viikolla on siten paljon pohdittavaa, koska ei sitä nyt ihan mitä vain kannata toivoa. Tai sitten pitää vaan uskotella itselleen, että näin viime yönä enneunen. Pitäisiköhän sittenkin kaivella kesävaatteet esille?

Minne sinä haluaisit kaikkein eniten? Oletko käynyt Thaimaassa ja jos niin suositteletko? Kiinnostaisiko aurinko ja löhöily vai suositko vain kaupunkilomia? Mondon sivuja selaillessa tutkimattomia paikkoja löytyi lukuisia. Lehti on muutenkin täynnä kauniita kuvia, joten matkakuume vain nousee. Luojan kiitos seuraava ulkomaanmatkani odottelee nurkan takana, sillä lähdemme työporukalla heti ensi viikolla Viroon. Ei se taida ihan Thaimaata voittaa ja mitä ilmeisemmin aurinkorasvaa ei tarvitse pakata, mutta seura on ainakin ensiluokkaista.

Näkisiköhän ensi yönä lisää enneunia? Pitääkin lähteä kiireen vilkkaa nukkumaan ja jatkaa pilvilinnojen parissa aamun koittaessa. 

-Virpi




Ei kommentteja: