sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Onni on lohipiirakka

Takana on kahden lohipiirakan viikonloppu eli ei huono, sanoisinko oikein maukas sellainen. Aloitin lauantain leipomalla ja koska homma tuntui toimivan niin hyvin käynnistin sunnuntain samalla tavalla. Joskus onnellisuuteen ei tarvita kovin paljon muuta, kuin vähän uunituoreita herkkuja, teetä ja sympatiaa. Tässä kohtaa kiitän tee ja sympatia osiosta Tainaa <3

Reseptin voi muuten napata tuolta -> http://www.anninuunissa.fi/2014/12/lohipiirakka-graavi-ja-kylmasavulohesta.html?showComment=1421569037122#c6021733651532576110. Samainen blogi kätkee sisälleen herkullisia leivonnaisia ja ruokavinkkejä, joita kannattaa kokeilla. Itse tykkään myös sivuston kauniista kuvista ja vierailenkin siellä säännöllisesti. Oma suosikkini on sliders eli minihampurilaisten ohje, vaatii aikaa ja sorminäppäryyttä, mutta lopputulos palkitsee.


Tästä herkusta pääsivät tällä erää nauttimaan vanhempani, ystäväni ja naapurini (joka kyllä luokitellaan myös luottoystäväksi). Voisin veikata, että se sai siten paljon hymyjä aikaiseksi. Niinhän se vaan on, että pieniä ilon aiheita on helppo aikaansaada myös itse, kun vähän pistää eforttia kehiin. Ei kai kukaan voi olla kovin onneton, jos saa itse tehtyjä herkkuja eteensä? Vai voiko?

Projektini onnen purkittamisesta on myös edennyt. Kaipaamani kaunis paperi, joka on siis avainasemassa, löytyi lopulta Suomalaisesta kirjakaupasta. Lasipurkki taas nökötti käyttämättömänä kaapissani eli niin ne asiat vaan loksahtivat paikoilleen. Ensi viikolla aloitan rustaamaan niitä asioita, jotka ovat ilahduttaneet päiviäni, saaneet nauramaan ja joiden ansiosta voin olla kiitollinen kaikesta. Kuinkahan kauan mun ilon pisarat mahtuu yhteen purnukkaan? 



-Virpi

Ei kommentteja: