tiistai 27. tammikuuta 2015

Asennebiisi

Välillä saa sellaisen kuvan, että positiivinen asenne on ihan peace of cake. Ei se ihan niin mene, ainakaan itsellä. Onni ja positiivisuus ovat päätöksiä, jotka pitää tehdä joka päivä, joskus jopa monta kertaa päivässä. On vain valittava oikea asenne kerta toisensa jälkeen, koska eihän se arki aina niin helppoa ole. Tosin mitä pidempään tällä tiellä jatkaa niin sen helpommaksi se muuttuu. Sitä huomaa aika pian, että asiat on helpompi kohdalla hymyillen kuin mutrusuuna.

Itse käytän erilaisia keinoja, jotta pääsisin hyvään fiilikseen. Yksi lempikeinoistani on kiitollisuusmantra, jolla on kiva käynnistää aamu. Heräillä ja listata mielessään niitä asioita, joista on kiitollinen. Sitten kaivautua peiton alta, pyyhkiä unihiekat silmistä ja jatkaa jokaisella askeleella. Keittiöön päästyään on jo saanut sellaisen positiivisuus flown päälle, että uuteen päivään on kiva lähteä. Arvatenkin olen kateellinen amerikkalaisille kiitospäivästä. Voisiko sen ottaa näilläkin leveysasteilla almanakkaan?

Työasioissa ja etenkin koulutusproggiksissa käytän eniten asennusbiisiä. Sen aikana saa ladattua päälle voittaja-asenteen ja kiihdyttää itsensä tulevaa koitosta varten, positiivinen asenne on välitettävä yleisölle asti. Viime viikolla päässäni alkoi soida pitkästä aikaa Cheekin Jippikayjei. Sinänsä hassua, koska kappale ei ole ollut ikinä suosikkini, mutta "Jippikayjei hei mä tulin voittamaan..." sopi juuri siihen hetkeen. Ei siten tarvinnut kahta kertaa miettiä, mitä etsin maanantaina valmistautuessani ensimmäiseen vetoon.

Tällä kertaa latasin listalle myös pari muuta tsemppiviisua, mitä pidemmälle homma etenee voi musan tarve kasvaa. Suosittelen muuten tsekkaamaan tuon All in (No niin) biisin, ei voi jättää ketään kylmäksi. Kun hetken joraa, pääsee ihan eri svääreihin ja kroppa rentoutuu. Tänään heitin muuvssit omassa keittiössä, eilen työpaikalla, onneksi ikkunat oli maalattu huuruun...ois se muuten voinut herättää huomiota. Itse kuulun myös siihen kastiin, joka ei tanssi tai ainakaan ilman alkoholia. Tämä on se poikkeuksen vahvistava sääntö :)

Tarkoituksena olisi täyttää mun uusi biisilista, jotta sitä voi käyttää vaikkapa treeneissä, automatkoilla ja oikeastaan ihan missä vain. Musiikkia voi hyödyntää tällä tavalla tilanteessa kuin tilanteessa, vaikkapa lataamaan itsensä siivousintoa ja madaltamaan kynnystä moppiin tarttumisesta. Millainen sun asennebiisi on? Vaihtuuko se tilanteen mukaan vai pysyykö se samana vuodesta toiseen? Ja missä tilanteissa sinä käytät volat kaakkoon?


-Virpi



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Scooter - Nessaja https://www.youtube.com/watch?v=wquCCFvbNhI

Anonyymi kirjoitti...

Nightwish - Over the Hills And Far Away (https://www.youtube.com/watch?v=2hwIcYnuIBg)

Virpi reenaa kirjoitti...

Mahtavia asennebiisejä, noitahan voisi itsekin testata. Vanha kunnon Scooter!