perjantai 23. tammikuuta 2015

Kevättä ilmassa

Vaikka ulkona on lunta ja kylmää voi kevään jo aistia. Valoa on päivä päivältä enemmän ja ilmassa on ripaus uutta, kuin hento lupaus vaihtuvasta vuodenvaihteesta. Sanoisin, että tässä aletaan olla talven suhteen voiton puolella, eikä haittaa yhtään. Tammikuu on melkein loppusuoralla, helmikuu menee aina vauhdilla ja maaliskuussa eletään jo taitekohdassa. Olenkohan mä nyt liian optimistinen? Ehkä, mutta postilaatikosta kolahti golfklubin jäsenlaskukin, joten ihan usko pois kevät on jo matkalla.

Kulunut viikko on käynyt voimille, vaikka se on samanaikaisesti antanut paljon. Vietin alkuviikon työmatkalla ja hotellielämä vie kummasti voimia (olen kuitenkin oppinut tykkäämään siitä). Pari päivää tuli heittäydyttyä kunnolla, kun pistettiin esiintymistaitoja uusiin uomiin. Siitä huolimatta, että olen työni puolesta usein estradilla, otti uuden oppiminen koville. Puolivälissä meinasi iskeä epätoivo, mutta loppua kohti näkyi valoa tunnelin päässä. Suosittelen muuten osallistumaan jos moinen tilaisuus tulee vastaan. Oltiin siis kahden näyttelijän opissa ja saatiin roppakaupalla kotiintuomisia. Kiinnostuneet voivat tsekata firman nettisivut -> www.esiintymistaidonakatemia.fi.

Eilen kroppa alkoi ilmoitella, että slow down...tänään homma eteni takki tyhjänä tunteeseen. Ensi viikolla alkaa parin viikon tiukka koulutusrumba eli jännitys hiipii pintaan pienen kuumeen muodossa. Aina sama juttu eli ennen H-hetkeä pitää vetää henkeä, jotta jaksaa painaa taas kympillä. Onneksi mulla on kotinurkissa pari projektia niin en vallan tylsisty, sillä viikonloppuun ei mahdu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Ois ollut astetta raflaavampia suunnitelmia, mutta ei auta itku markkinoilla. Yritän siten nauttia olotilan parhaista puolista mm. pysähtymisestä.

Kipaisin kaupassa täydentämässä lääkevarastoani ja jostain syystä tuli pakollinen tarve ostaa kukkia. Rehellisesti sanottuna tulppaanit olivat suurempi syy lähteä ihmisten ilmoille kuin Finrexin. Tulppaani on yksi lempikukistani ja takuuvarma kevään merkki, siitä se viimeistään lähtee. Jos kerta pitää nyhjätä neljän sisällä niin miksei siis hankkisi jotain silmäniloa. Harmi vaan, että tuo kauniina hehkuva kimppu vetää kissaani magneetin lailla puoleensa ja sitten kuuluu vain rousk rousk!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille. Kurkkaa olkapään yli ja varmista näkyykö kevään merkkejä. Jos ei muuten, niin kipaise kimppu tai kaksi luonnon ihmeitä itsellesi. Miehille vinkkinä, että kukkakimppu toimii aina jos haluaa tehdä vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen. Toisaalta näinä tasa-arvon aikoina ei voi olla väärin jos nainen vie kukkia miehelle, eihän? Ja oikeasti ei kai kukaan voi olla kovin murheissaan, jos katse-etäisyydellä on jotain noin kaunista. Mä en ainakaan, vaan huomaan hymyileväni pienistä kolotuksista huolimatta <3




Ei kommentteja: