sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kevät tuli kotiin

Tämä on sitä aikaa, kun haluaa uudistua jollain tavalla tai mitä enemmän niin sitä parempi. Kotona pitäisi myllätä yhtä jos toista uuteen uskoon, harmi ettei kaikkea saa kerralla. Valon ja kevään kaipaus sen tekee, että jotain on pakko tehdä. Olen kuukauden päivät rampannut sisustusliikkeissä ja ihaillut etenkin Pentikin tyynyvalikoimaa. Pitkään ja hartaasti etsin jotain, jolla saisin taiottua olohuoneeseen fressimmän lookin...goodbye talvi.

Eilen marssin ties kuinka monennen kerran Pentikille ja kotiuduin viimeinkin viiden uuden tyynyn kanssa. Asettelin uudet hankinnat paikoilleen, mutta jotain puuttui. Tänään oli siten jatkettava metsästystä ja Askosta löytyi kauniin keltainen tyyny, joka on kuin piste iin päälle. En ole ikinä pitänyt keltaisesta, mutta nyt se kiehtoo suunnattomasti ja luulen sen olevan tämän vuoden lempivärini.

Tekstiilien lisäksi halusin vielä jotain pientä, joka täydentäisi kokonaisuuden. Hypistelin melkein aidolta näyttäneitä muovikukkia, mutta jätin ne hetkeksi hautumaan. Lopulta lamppu syttyi, kun ohitin kukkakaupan ja päätin hakea ihan aidon kaunistuksen eli orkidean. Perjantaina laskettu sisustusbudjetti ylittyi melkein viidellätoista eurolla, mutta yritetään kiristellä sama summa jostain muusta niin balanssi säilyy. Loppujen lopuksi olen tyytyväinen hankintoihin, sillä kotiin muutti kevät ja yhdessä me odottelemme keltaista toukokuuta saapuvaksi.


Mitäs se nyt sitten maksoikaan?
- 2 harmaata, 2 valkoista ja 1 raidallinen tyynyliina Pentikistä 107 €
- keltainen tyyny Askosta 26,50 €
- orkidea, Kaivokukka Karisma Lahti 25 € (lasiruukku löytyi omista varastoista)
- 3 kivikynttilää Finnmarista 6 €
Yht. 164,50 €

Tyynyhankinnoissa kannattaa muuten kysyä palautus- tai vaihto-oikeudesta eli säilytä kuitti ja pidä laput kiinni ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Itse voisin varmaan raksia hintalaput pois, sillä kelpuutan kokonaisuuden...ah I love it!

-Virpi



2 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Mulla keltainen on myös se in-väri tällä hetkellä :) Se on niin raikas ja keväinen...

Virpi reenaa kirjoitti...

Voi sitä se on eli raikas, kaunis ja keväinen. Nyt jaksaa taas odottaa