maanantai 16. helmikuuta 2015

Purkillinen rakkautta

Sain ystävänpäivälahjaksi ihanan purkin täynnä rakkautta. Tai no oikeasti se on kotitekoista mysliä, mutta samalla se on ystävänrakkautta. Välillä itse tehty on kultaakin kalliimpaa ja tässä tapauksessa hurjan herkullista. Myönnettäköön, että aamulla väsytti ja oli massiivisia käynnistysongelmia. Kroppaa kolotti sunnuntain treenit ja nukuttikin hurjasti, mutta sitten hoksasin mun lahjan ja siitä se kääntyi uuteen nousuun!

Ripottelin mysliä pirtelöni joukkoon ja se oli kiintymystä ensipuraisulla. Oli pakko surauttaa iso kannu smoothieta myös välipalaksi, jotta sain oivan syyn jatkaa herkuttelua. Sekoituksessa on mm kaurahiutaleita, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, pähkinöitä, manteleita ja kuivattuja karpaloita. Se on makeutettu hunajalla eli ei lisättyä sokeria ja paistettu uunissa öljyn kera. Sen verran pahasti addiktoiduin, että lienee parasta hankkia tarvikkeet ja kokkailla omat aamupalamyslit. Mulla on myös lista niistä, joita aion ilahduttaa, koska ystävänpäivää pitäisi viettää jokaikinen päivä.

Piristäisikö sinunkin aamupalapöytää moinen purkki? Vai löytyykö lähipiiristä niitä, joille voisi kertoa vaikkapa mysliä voimin, että "hei, olet tärkeä sa mun maailmaa"? Ei sen tarvitse olla sen vaikeampaa :)

-Virpi

PS: Päivästäkin tuli lopulta loistava eikä viikko olisi voinut juuri paremmin alkaa


Oikean reseptin voit halutessasi napata tuolta -> http://www.k-ruoka.fi/reseptit/granola-eli-repea-mysli/

Ei kommentteja: