sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Herkkuhetkiä ja päiväunia sunnuntain kunniaksi

Tiedättekö ne päivät, kun ehtii oikeastaan tekemään kaikkea ja samanaikaisesti pysähtymään täydellisesti? Tänään oli juuri sellainen päivä, kerrassaan täydellistä ja just niin sopivaa sunnuntaimeninkiä. Käynnistin rumban suuntaamalla uuden rakkauteni eli CrossFitin ihmeelliseen maailmaan. Tunnin treenin jälkeen oli hyvä fiilis, pikkusisko kyytiin ja landelle mars.

Onni on leipomisesta innostunut sisko, joten pöytä koreaksi ja napa täyteen. Sunnuntaimenuun kuului makaronilaatikkoa (löytö porukoitten jääkaapista), katkarapukakkua ja laskiaispullia. Tänään oli ravintolapäivä, mutta tähän kattaukseen ei ulkopuolisia kutsuttu. Urakoinnin päätteeksi maha oli pullollaan ja kropan valtasi raukean kiireetön tunne, joten simahdin totaalisesti sohvalle pariksi tunniksi. Mikähän siinä lapsuudenkodissa on, kun siellä nukkuu aina niin hyvin? Sitten kotimatkalle, kauppaan, viikkosiivous kehiin ja pyykkikone laulamaan. Päivä olisi kokkausoperaatiota vaille valmis, mutta kerään hetkisen motivaatiota.

Millaisista päivistä sinä tykkäät? Suositko ennemmin lepoa vai buukkaatko kalenterin aamusta iltaan ohjelmaa? Tykkäätkö olla kotinurkissa vai oletko kyläluuta? Vievätkö harrastukset vapaa-ajasta valtaosan vai meneekö aika velvollisuuksien hoitoon? Niin tai näin tärkeintä on käyttää aika siten, että se on juuri sulle paras juttu.



Ei kommentteja: