keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Onni on ystävä

ja hyvä ruoka...siinäpä päivän parhaat lyhyesti & ytimekkäästi. Keskiviikko on helposti tylsä ja tavallinen, sellainen hajuton ja mauton. Keskellä viikkoa eli mennyt viikonloppu on enää häilyvä muisto ja edessä oleva tuntuu turhan kaukaiselta. Mutta voi se olla jotain ihan muutakin ja piristävä poikkeus arjen keskellä.

Hyvä ruoka on asia, joka saa minut aina onnelliseksi. Etenkin, jos samalla voi istua kaikessa rauhassa, melkein unohtaa aikakäsityksen kokonaan ja nauttia hyvästä seurasta. Täytyy myöntää, että turhaksi määrittely ravintolabudjettini heilahti heti yli, jos siis muistan summan oikein. Mutta oli se sen arvoista, olenhan haaveillut blineistä vuoden ja creme brulee nyt toimii noin niin kuin aina.



Milloin sinä kävit viimeksi ystäväsi kanssa syömässä? Entä milloin pysähdyit kunnolla hyvän ruuan ääreen? Nautitko vain mausta, keskityitkö johonkin ihan muuhun vai kiitikö hetki liian nopeasti ohitse? Jos et muista kunnolla, niin olisiko aika tarttua puhelimeen? Ystävät ovat kuitenkin niitä, joita me kaikki tarvitsemme, joiden avulla pysymme pystyssä silloinkin, kun elämä ei kohtele kuin kukkaa kämmenellä. Ja oli tilanne mikä tahansa niin hyvän ystävän seura piristää aina. 

Eikä kukaan tai mikään voi tehdä sinua onnelliseksi, jos et osaa nauttia pienistä asioista. Nautitaan siis tylsistäkin keskiviikoista, arvostetaan ystäviämme ja syödään hyvin. Näin kun sen muotoilee niin eihän se kovin vaikealta kuulosta, eihän?

-Virpi


Ei kommentteja: