sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sunnuntain AA eli avokadopasta ja arvontalaulu

Kupillinen onnea -blogin historian ensimmäinen arvonta on suoritettu. Virallisena valvojana toimi kissani Hamppu, joka tuijotteli vakavana sohvan selkänojalla. Kirjoitin jokaisen osallistuneen nimen paperille ja rytättäsin ne pieniksi palloiksi. Sekoitin pakkaa huolella ja ensimmäinen voittaja oli Anna-Maija, joka sattuu olemaan siskoni. Tuli sellainen olo, että kääk ei kai kukaan epäile vilppiä, ois ehkä pitänyt kilauttaa naapuri onnettareksi. Olin onneksi hommannut varastoon ylimääräisen Huolisyöpön, joten hetkeäkään miettimättä nostin vielä toisen arvan eli kakkospalkinto matkaa kollegalleni Annelle Orimattilaan. Onnea molemmille voittajille <3 huolet on nyt pois päiväjärjestyksestä!


Vaikka arvontaan osallistui vähänlaisesti porukkaa niin olihan se kiva kokemus, ainakin mulle. Niin mukava, että voin vannoa, ettei se jää suinkaan ainoaksi. Kunhan keksin jotain edullista ja teemoihin sopivaa pistän uuden kisan kehiin sekä ilmoittelen siitä erikseen. Tiedä miten suosituiksi Kupillinen onnea -arvonnat vielä muodostuvatkaan :)

Koska olen menettänyt sydämeni, tai ainakin puolet siitä, CrossFit:lle käynnistyi tämäkin päivä treeneillä. Mullahan on plakkarissa kuuden treenin viikko (tarkemman tarinat tuolla -> liikuntatunnilla.blogspot.com). Vuorossa oli kaveriwod (wod=work of the day), jonne sain seurakseni aina yhtä ihanan ystäväni Tainan. Kivastihan siinä saatiin hikeä ja lämpöä pintaan, kun aikaa vastaan kyykättiin, tehtiin burpeita ja väännettiin vatsoja. Välillä on myös kiva liikkua porukalla eikä keskittyä aina yksilösuorittamiseen. Ideana oli nimittäin se, että liikkeet piti tehdä yhtäaikaisesti ja me oltiin huippuhyvä tiimi, hyvä me :)


Kun kalorit oli kulutettu katoin pöydän koreaksi tarjoilemalla avokadopastaa eli päivän toinen A-osio. Kyllä se vaan niin on, että hyvä ruoka on vielä parempaa hyvässä seurassa. Analysoitiin siinä porukalla mun uunituore aarrekartta, mietittiin sen mahdollisuuksia ja hoidettiin päivän polttavimmat alta pois. Jos resepti jää kaivelemaan, etkä ole kokeillut tätä legendaksi noussutta ruokaan niin Googleen avokadopasta, kauppaan ja kokkaamaan. Niin ja kyllä, se on oikeasti herkullista ja valmistuu kädenkäänteessä.


Mun viikko oli huikea, sillä ehdin tapaamaan monia ystäviäni. Töissä on hallittu kaaos ja putsailen vaivihkaa pöytää, sillä viikon päästä jään ansaitulle hiihtolomalle. En koe olevani varsinaisesti loman tarpeessa, mutta jaksamisen ylläpitämiseksi on hyvä ripotella lomapäiviä säännöllisesti. Viikolle on monta pientä ideaa, mutta mitään lukkoon lyötyä ei ole. Toivottavasti sinunkin viikko oli hyvä ja voit toivottaa nurkan takana odottelevan viikon numero yhdeksän iloisesti tervetulleeksi. Jos unelmapäivä ei tällä erää mahtunut kalenteriisi, niin katso sille ensi viikolla sopiva kolo. Ja mieti mitä asioita siihen tulee kuulua, jotta voit illalla todeta tavoitteen saavutetuksi.

-Virpi




Ei kommentteja: