keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Unelmapäivä

Mentaalivalmennukseni on edennyt siihen pisteeseen, että oli aika elää unelmien päivä. Totuuden nimissä en ole miettinyt viikon tehtävää kovin syvällisesti, sanaakaan ei ole kirjoitettu ylös, ainoastaan hiukan takaraivossa mutusteltu. Mutta ajatus täydellisen päivän viettämisestä tuntui kyllä kivalta, joten virittäydyin siihen heti kello viisi, kun kello herätti.

Syy miksi halusin elää unelmaani juuri tänään oli se, että kokeilin jotain ihan muuta. Suuntasin ekaa kertaa elämässäni kunnon aamutreeneihin, mitään kevyitä kävelyitä ei siis lasketa. Jännitti miten jaksan ja miltä kropassa tuntuu, mutta lopputulos oli kymppi plus. Unelmapäivä alkoi senkin puolesta hyvin, että kahvinkeitin oli ladattu ja aamupala odotti jääkaapissa.

Mun unelmapäivänä pitää syödä hyvin, duunihommat hoituu ilman suurempia murheita, ehtii liikkua ja näkee ystäviä. Piti vain pitää unelmasta kiinni ja hoitaa jokainen osa-alue kerrallaan. Tässä vaiheessa voin todeta, että eihän se nyt kovin mahdotonta ollut ja jokainen kohta tuli täytettyä. Minkäköhän takia emme osaa elää unelmamme mukaisesti joka päivä? Pitäisiköhän sitäkin alkaa opettelemaan?

Mieti millainen sinun unelmapäivä olisi? Mitä haluaisit tehdä ja mikä olisi ehdotonta? Voisiko se olla jo huomenna ja pitäisiköhän kokeilla? Muista, että kaikkea kannattaa kokeilla, koska kerranhan täällä vaan sitkutellaan :)

Aamupala nro 2

Ei kommentteja: