maanantai 9. helmikuuta 2015

Kukkaterapiaa

Aamulla herätessä teki mieli heittää herätyskello seinään, kääntää kylkeä ja kadota peiton alle. Ainoa lohtu oli se, että herättyäni perjantaihin olisi enää 4 yötä. Se #tgim asenne loisti poissaolollaan ja tunsin itseni unikeoksi. Viikonloppu painoi kropassa ja ajatuskin työasioista ahdisti. Niin, että ei se positiivisuus aina luonnostaan tule.

Sen verran tajusin, että into pitäisi löytyä jostain, että saisin viikon kunnialla käyntiin. Kalenteriin merkityt asiat eivät känkkäränkkämoodilla luonnistu ja lapamatoa tuskin taputeltaisiin päähän. Aloin etsiä hyvää fiilistä jostain pienestä, koska suuriin urotekoihin en olisi pystynyt. Onneksi koti oli tulvillaan kukkia, kaksi ihanaa tulppaanikimppua ja sama määrä orkideoita...kukkaterapiaa siis!

Eihän siinä pitkään voinut kulmiaan kurtistella, kun ihaili väriloistoa ja luonnon kauneutta. Päälle pari kuppia kahvia ja innostava palaveri niin avot, olin taas vauhdissa. Iso kiitos hyvän fiiliksen löytymisestä kuuluu kukkien lisäksi kollegalleni, joka selitti uuden asian perusteellisesti ja ostin ajatuksen kympillä. Hetkeä myöhemmin olin energiaa täynnä ja ideoita pursusi. Sitten vain kamat kassiin, junalle ja edelleen pääkonttorille. Viikko pyörähti alkukankeuksista huolimatta hyvin käyntiin, pystyin vetämään päivän proggikset kunnialla ja maltan odottaa viikonloppua kaikessa rauhassa.

Toimisiko tällainen myös sinulla? Kannattaa ainakin kokeilla :)


Kiitos myös mun kukittajille <3

-Virpi

Ei kommentteja: