lauantai 21. helmikuuta 2015

Onni on kolmen ruokalajin illallinen

On mitä ilmeisemmin tullut ilmi, että hyvä ruoka ja ystävät ovat asioita, joita arvostan tai oikeammin rakastan. Aika usein tulee katettua pöytä itselle tärkeille, viimeksi eilen, mutta saan myös kutsuja vieraisiin pöytiin.  Viikolla pääsin kummityttöni kanssa nakkikastikkeen ääreen ja tänään pöytä suorastaan notkui herkkuja. Voi vain todeta, että onni on ystävä joka kokkaa sulle kolmen ruokalajin illallisen ilman sen suurempia syitä <3

Ruokahalua houkuteltiin esiin linssikeitolla, jossa oli sopivasti potkua sekä chilin ja inkiväärin toimiva liitto. Pääruuaksi tarjoiltiin parmankinkkupizzaa rucolan kera...mmm. Hetki piti zillailla sohvalla, että jaksoi siirtyä jälkiruoan pariin. Sitten pääsin maistamaan ekaa kertaa elämässäni raakakakkua, joka maistui ihanan suklaiselta, nam! Koko komeuden kruunasi se, että pääsi ajan kanssa vaihtamaan kuulumiset.

Pelkästään tämän takia annan päivälleni arvosanaksi kymppi plus. Tänäänkin taisi olla unelmapäivä eli niin ne vaan tuppaa lisääntyä, kun keskittyy oikeisiin asioihin.




Ei kommentteja: