lauantai 5. joulukuuta 2015

Varjobileet

Suomessa on varsin vahva pikkujoulukulttuuri ja kerran vuodessa firmojen työntekijät sonnustautuvat parhaimpiinsa. Meidän firmassa tuota ihanan kimaltavaa juhlaa vietettiin eilen ympäri Suomen. Itse päätin flunssaani vedoten passata bileet, mutta päädyinkin ystäväni/lähimmän kollegani luokse varjobileisiin. Kun suuremman luokan juhlameininki ei kiinnosta kannattaa järjestää oikeasti pienen pienet pikkuiset joulut. Ja tältä se sitten näytti:

Skumppaa tiätty...kippis!

Bataattihenjuustosalaattia nam <3

Jälkiruokaa unohtamatta :)

Viikon mökkihöperöinnin jälkeen oli ihanaa istua valmiiseen pöytään. Miksiköhän toisen tekemä ruoka maistuukin niin hyvältä? Pari lasia kuohuvaa ja yksi punaista teki sopivasti juhlan tuntua arkeen. Illan kruunasi herkullinen jälkiruoka, jossa oli sopivasti makeutta ja joulun taikaa.

Irman jouluyllätys:

Vispikermaa vatkattuna
Turkkilaista jugurttia
Makeuta vaniljasokerilla ja sokerilla makusi mukaan huom! Tämän ei ole tarkoitus olla äkkimakeaa
^ sekoita keskenään
Bonne omenasosetta
Pipareita 

Annostele laseihin kerroksittain ja ripottele päälle kanelia...on muuten hyvää!

Ainoa vika varjobileissämme oli se, että ne loppuivat ennen aikojaan. Kiirehdin pikkujouluväen alta pois ja kilautin taksin ennen yhtätoista. Oli ihanaa olla ajoissa kotona ja kipaista nukkumaan. Juhlien ei siis tarvitse olla aina massiiviset, eikä niiden tarvitse kestää aamuun asti. Tärkeintä on kuitenkin se, että osaa taikoa juhlamieltä synkänkin talven keskellä.

-Virpi-





Ei kommentteja: