lauantai 19. joulukuuta 2015

Ihana kiireettömyys

Olen varmaan puhunut kiireettömyydestä, paikoin kyllästymiseen asti, mutta uskon siihen 110 %:sti. Uskon siihen silloinkin, kun se loistaa poissaolollaan. Juuri nyt sen merkitys on minulle erityisen tärkeä. Viimeiset pari viikkoa olen sinkoillut paikasta toiseen, yrittänyt omaksua uusia työkuvioita ja luonut itselleni armottomat paineet. Siitä on seurannut flunssan pitkittyminen ja stressikäyrän kasvu, okei näistäkin olen jo maininnut. Heräilen öisin vuoroin nuhan ja vuoroin töiden takia. Pyörittelen yön pimeinä tunteina tulevia projektejani ja yritän kehitellä toimivia ideoita, koska haluaisin olla hyvä tai oikeastaan vieläkin parempi. Tänä aamuna teki mieli avata kone ja ryhtyä hommiin, valitsin kuitenkin kiireettömyyden, koska se on tärkeintä juuri nyt. Työt ehtivät kyllä, nyt pitäisi osata irrottautua oravanpyörästä.

Linnoittauduin herättyäni sohvan nurkkaan, hörpin kahvia hartaudella ja surffaan netissä. Olen tsekannut iltapäivälehdet ja lueskellut pitkästä aikaa erilaisia blogeja, Hesari odottaa vielä vuoroaan. En ole asettanut päivälle minkäänlaisia aikatauluja, enkä ajatellut mennä minnekään. Yritän sulkea työasiat mielestäni ja nauttia juuri tästä hetkestä, olla vain tässä ja nyt. Muistutan itseäni kaikista niistä asioista, joista olen kiitollinen ja hämmästelen, miten hienoja asioita nyt tapahtuukaan.



Tänään seuraavat blogit ovat päässeet lukulistalleni ja näitä kahlaan säännöllisen epäsäännöllisesti:

- Vastaisku ankeudelle by Jenny Belitz-Henriksson: http://blog.jennyhenriksson.com
- Hidasta elämää: hidastaelamaa.fi (okei tää ei just tänään toiminut, mutta luen tätä melkein joka päivä)
- Annin uunissa: http://www.anninuunissa.fi
- Kaikki mitä rakastin: http://eevakolu.fi
- Hanna G: http://hannag.fi (avokadopastanainen)
- The Momets of Laura eli CrossFit valmentajani Lauran blogi: http://www.themomentsoflaura.blogspot.fi/?m=1
- From Karoliina eli kollegani/junaseuralaiseni/ystäväni blogi, jossa käsitellään paljon Turkkia ja turkkilaisia tapoja: http://www.rantapallo.fi/fromkaroliina/ 
- Aamutuuli, joka on myöskin erään kollegani blogi, suosittelen uusinta pieru-kirjoitusta: http://www.aamutuuli.com

Kiireetöntä viikonloppua,
-Virpi


Ei kommentteja: