keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Hemmotteluhetkiä

Koska flunssa ei ole täysin jättänyt minua rauhaan olen jättänyt kaiken urheilun pois arjestani. On muutenkin fiksua himmailla ja välttää mahdolliset jälkitaudit, joiden kanssa ei ole leikkimistä. Saatoin hieman pelästyä tv-ohjelmasta, jossa esiteltiin nuori nainen, joka päätyi elinsiirtopotilaaksi flunssan pitkittymisen takia. Kieltämättä kroppani myös viestii jatkuvasti, että vireystaso on kaukana normaalista. Eräänä päivänä huomasin kauhukseni hengästyväni 15 minuutin kävelystä. 

Eräänä iltana päätin hemmotella itseäni jalkakylvyn muodossa. Tämä kuuluu siihen "en tee ikinä" kategoriaan mun elämässä. Toisaalta kantapäät alkoi tarttua mattoon ja olla sellaisessa kunnossa, että jotain piti kiireesti tehdä. Käsillä oli siis totaalinen win-win hetki. Suursiivouksessani oli sopivasti löytynyt vuosia sitten saatu sinkkunaisen lahjapakkaus, josta löytyi tarvittavat ainesosat.

Kuinka ihanaa olikaan pysähtyä hetkeksi ja hemmotella itseään. Miten tuollaiseen ei normaalisti ole olevinaan aikaa? Ja kuinka pienillä tavoin itseään voikaan helliä. Kuinka usein unohdanmekaan itsemme arjessa? Joten unohda joulukiireet hetkeksi ja heittäydy hemmoteltavaksi.

-Virpi


PS: Muistakaahan Facebookissa oleva tykkää ja jaa skaba, josta voi saada omakseen ihanan Vetovoiman salaisuus kirjan.

Ei kommentteja: