Koska aion tarjoilla juustoja tuntui gluteiiniton näkkäri fiksulta vedolta. Reseptin olen saanut yhdeltä tutultani ja nyt oli hyvä hetki kokeilla sitä. Ei siitä varmaan suosikkireseptiäni tule, mutta lopputulos on ihan jees. Itse tykkäisin suolaisemmasta versiosta eli päälle voisi ripotella vaikkapa sormisuolaa. Pitänee ehkä kokeilla joku kerta.
Kaisan siemennäkkäri
3 kananmunaa
0,5 dl mantelijauhoja
2 dl kurpitsansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
2 dl seesaminsiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
0,5 tl suolaa
Sekoita kuivat aineet ja lisää munat. Levitä leivinpaperille ja paista 175 asteessa 20 minuuttia. Leikkaa näkkäri heti, kun otat uunista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti