sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Synttäribrunssi

En enää muista, mistä idea synttäribrunssiin syntyi, mutta se oli mahtava idea. Häpeäkseni joudun myöntämään, etten ole ollut ikinä oikealla brunssilla, mutta haitanneeko tuo. Brunssin voisi kätevästi järkätä ystäväporukalla myös nyyttärimeiningillä ja istua sitten hyvässä seurassa, nauttien hyvää ruokaa.

Allekirjoittaneen synttäribrunssilla tarjoiltiin:
- hedelmäsalaattia
- kreikkalaista jugurttia
- granolaa, itse tehty ja gluteniiton
- savukalaa (kiitos iskälle, joka toimi savustajamestarina)
- viininlehtikääryleitä
- tsatsikia
- hummusta
- erilaisia voileipäkeksejä
- gluteiinitonta näkkäriä 2 eri sorttia
- croissantteja (ainoat valmiina ostetut)
- karjalanpiirakoita
- munavoita
- falafeleja
- juustolautanen
- marmeladia
- salamia
- chorizoa
- kermaomenasosepipariyllätys jälkiruoka
- suklaata

Täytyy sanoa, että olen kaikkiin tarjoiluihin tyytyväinen. Useampi ystäväni on kasvissyöjä ja yhdellä gluteiiniton ruokavalio, joten ne vaikuttivat tarjoiluihin. Pienen pohdinnan jälkeen erikoisruokavalioiden huomioiminen on aika helppoa.

Joten olisiko aika järkätä brunssi?

-Virpi


Ei kommentteja: