Allekirjoittaneen synttäribrunssilla tarjoiltiin:
- hedelmäsalaattia
- kreikkalaista jugurttia
- granolaa, itse tehty ja gluteniiton
- savukalaa (kiitos iskälle, joka toimi savustajamestarina)
- viininlehtikääryleitä
- tsatsikia
- hummusta
- erilaisia voileipäkeksejä
- gluteiinitonta näkkäriä 2 eri sorttia
- croissantteja (ainoat valmiina ostetut)
- karjalanpiirakoita
- munavoita
- falafeleja
- juustolautanen
- marmeladia
- salamia
- chorizoa
- kermaomenasosepipariyllätys jälkiruoka
- suklaata
Täytyy sanoa, että olen kaikkiin tarjoiluihin tyytyväinen. Useampi ystäväni on kasvissyöjä ja yhdellä gluteiiniton ruokavalio, joten ne vaikuttivat tarjoiluihin. Pienen pohdinnan jälkeen erikoisruokavalioiden huomioiminen on aika helppoa.
Joten olisiko aika järkätä brunssi?
-Virpi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti