torstai 10. syyskuuta 2015

Teetä ja sympatiaa

Pimenevissä ilmoista ja syksyn viileydessä on paljon hyvääkin. Tulee kummasti kutsuttua ystäviä luokse ja järjestettyä pienimuotoisia kissanristiäisiä mielen piristykseksi. Porukalla on kiva hörpätä kupponen kuumaa sekä tarjoilla sympatiaa puolin ja toisin. Tiistaina pöytään katettiin herkkuja Ensitreffit alttarilla -ohjelman kunniaksi. Juhlimme häitä teen, lihapiirakan ja pannukakun muodossa, aikamoista myötäelämistä, eikö?

Ensitreffit alttarilla kisastudio

Olen virallisesti kahviaddikti, mutta syksyllä teekin alkaa maistua. Se lämmittää ihanasti ja valikoimat ovat nykyisin päätä huumaavia. Täydensin varastojani piipahtamalla Punnitse ja säästä -kaupassa, perusliptoneihin en koske kuin pakon edessä. Mielestäni ne pitäisi kieltää, eikä niitä saisi kutsua teeksi lainkaan, laatua kiitos! Nuo kuvassakin näkyvät Pukka-teet ovat ihania ja pelkästään kauniit pakkaukset toimivat piristysruiskeena. En muuten muista, milloin viimeksi olisin kokkaillut pannukakkua. Kylkeen hilloa ja kermaa niin avot, kyllä muuten kelpaa. Ainoa ongelma on se määrä, sillä pellillistä varten saisi olla enemmän suita ruokittavana. 

Maistuis varmaan sullekin :)

-Virpi

PS: Avantouintihankkeeni muuten etenee. Nyt odottelen laskua ja sitten saankin avaimen. Julistan taistelun kaiken maailman flunssapöpöjä vastaan alkaneeksi!





Ei kommentteja: