perjantai 18. syyskuuta 2015

Energian lähteillä

Aina ja joka kerta huomaan olevani viikonlopun tarpeessa, kun päästään perjantaihin. Toissayön valvomismurehtimisjännittäminen alkoi painaa lounaan jälkeen ja paras työteho alkoi hiipua. Kalenterini oli työpäivän jälkeen tyhjää täynnä ja mietin muutamaan otteeseen, miten sen saisi täytettyä. Halusin jotain actionia, mutta samanaikaisesti tunnistin oman rajallisuuteni. Silloin paras ratkaisu, jonka tiedän on suunnata joogasalille. Hot joogassa on jotain erityistä: lämpöä, liikettä, rauhoittumista, fyysisyyttä, lempeyttä ja läsnäoloa. 


Puolentoista tunnin jälkeen haisin pahalta, näytin hurjalta (ripsivärit kasvoilla) ja voin hyvin. Työ tuntui kovin kaukaiselta ja energia virtasi taas suonissani. Päälle viikkosiivous, jonka aloitus tosin tuntui tuskalliselta, mutta se lopputulos...aah sielu lepää taas. Kylläpä kelpaa köllötellä sohvalla, siemailla teetä ja sympatiaa, miettiä innostavia ideoita ja heitellä niitä muille samanhenkisille. Olen selvästi energian lähteillä <3


Itselleni on tärkeää keskittyä niihin asioihin, joista saan virtaa. On se sitten kynsien lakkaus, joogatunti, päiväunet, hikilenkki tai mitä milloinkin. Toisaalta olisi turhaa keskittyä niihin asioihin, mitkä väsyttäisivät entisestään ja pistäisivät mielen matalaksi. Varsin moni vaan tuntuu toimivan itselleen haitallisella tavalla ja suistaa itsensä huomaamattaan negatiivisuuden kierteeseen. Mistä sinä saat virtaa? Kuinka usein tai harvoin tankkaat itseäsi? Mitä sinulla pitäisi olla enemmän tai vähemmän, että voisit paremmin? Sen sijaan, että miettisi aina, mitä ei ole, kannattaakin pohtia, mitä minä voin tehdä...koska sä voit ja koska mä voin.

#koskamävoin

-Virpi

Ei kommentteja: