tiistai 15. syyskuuta 2015

Jos juhlitaan niin juhlitaan kunnolla!

Yksi meidän firman hyvistä puolista on se, että pari kertaa vuodessa unohdetaan duunit ja pistetään kunnon pirskeet pystyyn. Lauantaina yli sata lahtelaista juhli jo perinteeksi muodostuneita sikabileitä. Nimi tulee siitä, että tarjolla on kokonainen sika. Varsin moni on ottanut tavaksi pukeutua teeman mukaan ja niin mekin. Jotta ilta olisi onnistunut keräännyimme hyvissä ajoin syömään ja sonnustautumaan asiaan kuuluviin vaatteisiin.


Juhlien teemana oli turistilento ja me olimme alttarilta karanneita morsiamia, jotka lähtivät häämatkalle. Asuissa oli ironiaa, sillä kukaan meistä ei ole naimisissa ja pitäähän sitä kerran elämässä päästä morsianlookiin. Tämä ei tosin ollut sellainen päivä prinsessana hetki, mutta sitäkin hauskempi. Puvut löytyivät Punaisen Ristin kirpputorilta erittäin kohtuulliseen 10 euron kappalehintaan. Ajatella, että joillekin ne ovat olleet unelmien täyttymys, joissa on asteltu suurin tuntein alttarille. Vaikkei häät ole oma unelmani, niin kaikesta huolimatta uskon rakkauteen eli pukeutumisella ei myöskään haluttu alentaa avioliittoa instituuttina.


Välillä on kiva juhlia kunnolla, välittämättä seurauksista ja murehtimatta seuraavaa päivää. Ja niinhän me sitten tehtiin! Pari päivää piti keräillä energiaa, mutta satunnaisesti on hyvä nollata. Tai siis jokainen toki juhlii tyylillään, mutta tärkeintä on irrottautua normaalista, nauraa itselleen ja pitää hauskaa koko rahalla. Pikku vinkkinä voin sanoa, että jääkaappiin kannattaa varata astetta tuhdimmat aamupalatarvikkeet, koska niille voi olla tilausta seuraavana aamuna :)


Mutta nyt on hyvä huudella heipat kesälle ja kesäisille juhlille. Lokakuu lähestyy ja voi laskeutua pikkuhiljaa syksymoodiin. Kynttilät tulille, käperrytään shaalin alle ja nautitaan pimenevistä illoista. Omalta osaltani juhlat ovat hetkeksi juhlittu ja rauhoitun aloilleni.

-Virpi

Ei kommentteja: