tiistai 10. maaliskuuta 2015

Sain tänään postikortin...

...josta muistan sanan jokaisen <3

Postilaatikko kolahti päivällä ja enpä olisi arvannut, minkälaisen piristysruiskeen etätyöpäiväni sai. Kirkkaan keltainen kuori kätki sisälleen itsetehdyn kortin ja pussin mintun siemeniä. Tässähän on ryhdyttävä kylvöhommiin :)

Vaikka huomaan usein puolustelevan älypuhelimia ja somettunutta maailmaa, on perinteisen postin väheneminen selvä miinus, myönnetään. Yksikään tekstiviesti, Facebook muistaminen, Instagramin kuvatervehdys tms. ei voi saada samanlaista efektiä kuin kirjeposti (nyt ei sitten puhuta laskuista). En edes muista, milloin olisin itse lähettänyt kortin, kirjeestä nyt puhumattakaan. Kummilapsien lahjoistakin meinaa ne pahviset onnentoivotukset unohtua. Miksihän näin?

Pitäisi muistaa se tunne, kun saa postia. Joku on ajatellut sinua, ostanut tai askarrellut kortin, kirjoittanut siihen terveiset ja kiikuttanut vielä postiinkin. Se tarkoittaa sitä, että olet ollut hänelle enemmän kuin joku, olet ollut tärkeä. Nyt on varmaan laitettava hyvä kiertämään ja suosittelen sitä sullekin. Keksitkö jonkun, joka ilahtuisi kirjeestäsi/kortistasi?


PS:Tämän lähetyksen takana oli maailman paras pikkusisko eli mun sisko!



1 kommentti:

peppulintu kirjoitti...

Kaikki askarteluun tarvittava siemenet mukaanlukien löytyi Puuilosta, jee!