keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Remonttihommissa - päivä 2

Kello pärähti toisen remonttipäivän aamuna kello viisi, tällä lomalla ei siis lorvita. Ensin treenaamaan ja sitten maalaamaan. Pelkoni mustan maalin haastavuudesta osoittautui turhaksi. Kiitos valmiiksi tumman pohjavärin valmistui urakkani suhteellisen nopeasti. Varsinaisen remonttikohteen eli eteisen lisäksi uuden ilmeen sai olohuonekin...goodbye ruskea.

Vielä keskeneräinen projekti

Täytyy sanoa, että urakka otti voimille, vaikkei sen suurempia vastoinkäymisiä ollutkaan. Koko kroppa on käynyt ylikierroksilla, että unen laatu on kärsinyt. Onneksi pystyin näkemään lopputuloksen sieluni silmin, joten väsymyksen työnsi taka-alalle ja halusi painaa loppuun asti. Hieman yllättäin se rankin osuus taisi ollakin uuden lipaston kasaus. Pidän itseäni aika etevänä Ikea-osaajana (on tullu vähän treenattua nääs), mutta nyt meni ymmärrys yli ja pinna kiristyi lähelle katkeamispistettä. Hamppu toimi jälleen työnjohtotehtävissä, joten palat saatiin lopulta yhteen...saattaa tosin olla, että ovet eivät ole aivan vaakasuorat, sitkeästä yrityksestä huolimatta.

Määrätietoinen työnjohtaja Hamppu

Tiistai-iltana urakka-aikatauluni piti pintansa ja valmiina olevat tavarat löysivät paikkansa. Kun pistin vanhan ja uuden lookin vierekkäin pystyin vain ihmettelemään lopputulosta. Yhtäkkiä vanha näytti tunkkaiselta ja aikansa eläneeltä, vaikkakin rakastin sitä vuosia. Tuntui pahalta maalata Audrey piiloon, mutta Marilyn saa nyt jatkaa vanhanajan Hollywood glamourin linjoilla. Uusi mustavalkoisuus tuntui juuri siltä piristysruiskeelta, jota olin kaivannut. Kannatti pistää muutama lomapäivä likoon ja sijoittaa rahat omaan kotiin ulkomaanreissun sijasta. Ja onhan mulla onneksi New York...sekä odottamisen ihanuus.

Ennen ja jälkeen, uskoisitko samaksi tilaksi laisinkaan?

Ei muuten tarvinnut pahemmin unta houkutella :) kun oli päivän puuhastellut. Kolmas päivä oli se pisteen i hankkiminen ja viimeistelytoimet, mutta palataan siihen huomenna. Haluan samalla laskea urakan kokonaiskustannukset, niin totuus urakkabudjetista selviää itsellenikin. Sanoisinko, että siihen tuli muutama odottamaton lisäkulu, mutta sellaistahan se tuppaa olemaan paremmissakin piireissä.




Ei kommentteja: