sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Auringon hellimä

Kevät on maailman parasta aikaa! Auringon paistaessa on ihan pakko lähteä ulos ja koko Siomi tuntuu heräävän talviunilta. Mikä onni, että sää suosi koko viikonlopun. On ihanaa keventää vaatetusta, kaivaa aurinkolasit nenille ja seurata kevään merkkejä. Mieli on korkealla ja energia virtaa suonissa niin, että iltaisin nukkumaan asettuminen on melkein mahdoton ajatus. Etenkin jos olet alkuillasta nukahtanut sohvalle, tiedä mistä sitten tuli moinen mieleen :)

Oma viikonloppuni sisälsi pelkkää hemmottelua, sillä mieltä ja kehoa pitää ravita. Suomeksi se tarkoitti hierontaa, kampaajakäyntiä, NLP ravintoillassa istumista, CrossFitia, lenkkeilyä, kukkaterapiaa ja aurinkokylpyjä. Ainoa asia ikä jäi kaivelemaan on se, että sataman suosituimmassa kahvilassa oli pitkä jono ja jäin ilman korvapuustia. Kehoni ehkä kiitteli tapahtunutta, mutta sydämeni olisi halunnut kanelisen herkun. Luulen silti, että selviän tämän vastoinkäymisen kanssa.

Toivottavasti povattu takatalvi jää toteutumatta, lumi olisi nyt liikaa. Mutta mikäli näin käy, soisin aurinkoenergian kantavan läpi viikon. Voimia myös sinulle ja muista olla itsellesi hyvä.

-Virpi

Sehän on melkein kesä <3

Elämä ilman tulppaaneja olisi kidutusta





Ei kommentteja: