lauantai 27. helmikuuta 2016

Värien juhlaa lautasella

Olen hehkuttanut kasvisruuan makuja ja mukanaan tuomaa kevyttä oloa niin paljon, että siskokin on innostunut kokeilemaan uusia reseptejä. Ja mikä parasta saan paikoitellen nauttia lopputuloksista. Ilokseni sain kutsun valmiiseen pöytään ja olipa ihanaa ruokaa. Oli hieman väsynyt olo, joten kokkailun ulkoistaminen sopi paremmin kuin hyvin. Mua odottelikin kaunis kattaus, herkullinen ruoka, alkudrinkki ja kaikkea!

Quorn-ananas-currykastike riisin ja parsakaalin kera oli taivaallista. Alkudrinkkinä kippisteltiin parsakaaliomenamehulla (oli nii-in herkullista) ja ruokajuomana hörpin porkkanamehua. Eräs on hieman innostunut linkoamaan omat mehunsa. Ja mulle on jopa lupailtu vieraskynäkirjoitusta tänne blogiin eli ehkäpä kuulette pian lisää. Mutta katsokaa noita värejä! Kyllähän ne pesee kaikenlaiset valmis- ja pikaruuat kuus nolla. Aikamoista värien juhlaa, eikö?

-Virpi



Ei kommentteja: