lauantai 20. helmikuuta 2016

Sisustusinspiraatio

Tiedättekö, mistä tietää, että on kevät? No siitä, kun sisustusinspiraatio alkaa vallata mieltä. Viikko sitten eksyin tutkimaan Vallilan verhouutuuksia ja päivän pohdinnan jälkeen hyödynsin pistin tuulemaan. Ihan pelkkä heräteostos tämä ei ollut, olenhan jo reilun vuoden haeskellut sopivia verhoja ja nyt ne vihdoin löytyivät. Koska kodissani on vaaleat pinnat ja isot ikkunat olen tykästynyt väreihin sekä näyttäviin kuoseihin. Niinpä Vallilan mallisto on kuin minua varten tehty. Onkohan se?

Paketti saapui vieläpä juuri oikeaan aikaan, sillä työrintamalla on ollut uudelleen järjestelyitä. Kun paikkoja pistetään uusiksi, on mieli ollut paikoin maassakin. Tosin yleensä muutos on mahdollisuus ja ensijärkytys on käsiteltävä alta pois, ennen kuin voi tähyillä tulevaisuuteen. Tuli muuten toisteltua pari päivää mantramaisesti "asioilla on tapana järjestyä"-hokemaa mielessä ja nyt alkaa jo naurattaa. Mutta joo kylläpä oli kiva tyhjentää päätä ripustamalla uudet verhot ikkunoihin eli just in time.

Nyt pitäisi vaan hakea kellarista uusi matto olohuoneeseen ja investoida vielä uudet tyynyt sohvalle. Pitää vaan odotella palkkapäivää, mutta ehkä niitä voisi jo käydä varovaisesti kurkkaamassa? Verhoprojekti on usein eräänlainen noidankehä eli se käynnistää uudistusprojektin yhteen jos toiseenkin, rahanmenoa ei voi siis estää. Onneksi nuo nojatuolin tyynyt sentään sopivat kuin nenä päähän ja itse asiassa ne istuvat kokonaisuuteen ensimmäistä kertaa.

Ainoa asia, missä pitää himmailla on tämä sisustusinspiraation laajuus. Haluaisin arvatenkin pistää yhtä jos toista uusiksi, mutta se on se raha. Kaikkea, kun ei saa kerralla...mikä on hurjan harmillista. Onneksi pienikin uudistus, tässä tapauksessa olohuoneen ja keittiön lookin muutos, on piristävä. Nyt jaksaa taas odotella kevättä ja väri-ilottelu miellyttää silmää joka vilkaisulla.

-Virpi


Ei kommentteja: