Niinpä, ruokaa voi tehdä puhtaista raaka-aineista ja jopa herkkuja voi loihtia ilman "kiellettyjä" aineita. Tänään kokkailin kolmen raaka-aineen suklaakakkua, jonka kuorrutin kolmen raaka-aineen suklaamoussella. Muuten herkullista, mutta pohjasta tuli snadisti ylikypsää. Resepti tulee kyllä ahkeraan käyttöön ja ensi kerralla kyttään silmä kovana uunin äärellä. Ja aamua odottaa kanelinen - ja suklaapurnukkapuuro eli ripaus luksusta sunnuntain aamupalapöytään.
Jos nuo reseptit jäivät mietityttämään, niin kurkkaapas www.vanelja.com. Nettisivut löytyvät suomen- ja englanninkielisinä ja tarjolla on monia reseptejä ihan ilmaiseksi. Aion jatkaa innokkaasti näiden ohjeiden äärellä.
-Virpi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti