sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Ihana vappu <3

Vappuviikonloppu on onnistuneesti takana päin. Tässä vaiheessa voi makoilla sohvalla partaansa (jota minulla ei onneksi ole, ainakaan vielä) myhäillen. Viikonloppu tuli hyödynnettyä sen verran tehokkaasti, että huomenna on taas mukavaa palata arkeen. Totuuden nimissä kroppani ei kestäisi tällaista riuhtomista montaakaan päivää :)

Vapputorin sijaan suuntasimme aamulla siskoni, ja tämän koiran Harrin, kanssa Evolle. Retkiseurueeseemme liittyi hyvä ystäväni Reetta, hänen koiransa Topi ja siskonsa Kaisa. Autot parkkeerattiin Evokeskuksen lähettyville ja sitten metsään mars!


Sää helli retkeilijöitä ja ilma oli kauneimmillaan. Aurinko paistoi, seura oli loistavaa ja luonto suorastaan mykisti kauneudellaan. Oli ihanaa päästä reippailemaan ja askel kulki kevyesti, etenkin koirakon askel. Maasto vaihteli ja reitille mahtui tiukkoja nousuja, loivia laskuja sekä kaikkea siltä väliltä. Hieman ennen taukopaikkaa kantamus alkoi painaa ja alaselkä oli kovilla. Treeniä tarvitaan siis edelleen kesälomareissulla varten, mutta ei haittaa :)

Kymmenen kilometriä kuljettuamme pystytimme brunssin keskelle metsää ja herkuttelimme rinkkojen uumenista löytyneillä herkuilla:
- baageleita avokado-kalkkunatäytteellä
- perunasalaatia
- nakkeja
- mozzarellasalaattia
- salamia
- ruissipsejä
- hummusta
- skumppaa
- kahvia
- kristallipullia
- mansikoita
- lettuja
- kermavaahtoa

Tältä se sitten näytti

Lopulta eväsretki osoittautuikin reitin kovimmaksi koitokseksi, sillä syötävää oli reilusti. Lettupannun raahaaminen osottautui hyväksi ideaksi. Taikina kulkeutui määränpäähän näppärästi maitopurkissa. Pitää vaan hankkia retkeilyolosuhteisiin tarkoitettu pannu, sillä valurautainen versio on turhan painava, että varustetason kasvatus jatkuu edelleen.

Toivottavasti sinunkin viikonloppusi sujui parhain päin. Sait tankattua energiaa, aurinkoa ja hyvää fiilistä. Siitä on sitten mukava jatkaa uutta viikkoa ja etenevää kevättä kohti.

-Virpi

Ei kommentteja: