perjantai 17. huhtikuuta 2015

Etuoikeutettua olla minä!

Mietitkö koskaan kuinka hienoa on olla juuri sinä? Kuinka etuoikeutettu olet, kun elämässäsi on tietyt ihmiset, joihin voit luottaa...eläinystäviä unohtamatta. Miten paljon pidät työstäsi ja tiedät sen kasvattavan ja kehittävän jatkuvasti. Onko arjessasi lukuisia asioita, jotka tekevät elämästäsi ainutlaatuisen, saavat hymyilemään? Tuleeko vastaasi usein hetkiä, jolloin voit kiittää elämää, vaikkei se aina pelkkää juhlaa olisikaan? Vai haikailetko vieraisiin pöytiin ja katsot kaiholla jonkun toisen elämää?

Viikkoni on ollut hyvällä tavalla kiireinen eli siinä syy hiljaiseloon. Olen pursunnut valtavasti energiaa ja hymy on ollut aamusta iltaan korvissa. On tehnyt mieli lauleskella eteenpäin mennessä. On myöhästytty junasta, jota odotti. On kolautettu olkapäitä verottajan kirjeille. On manailtu työkonetta, joka ei enää jaksa pysyä hereillä. On koettu kollektiivista turhautumista työkavereiden kanssa, mutta löydetty uusi balanssi ja usko tulevaan. 

On skoolattu elämälle ja ystäville. On muutettu omia rajoja ja otettu hyppyjä tuntemattomaan. On onnistuttu ja innostuttu monta kertaa. On hankittu hiki pintaan ja revitelty kunnolla. On vietetty hotellielämää ja nautittu arjen luksuksesta. On palattu kotiin. On tehty tyhmiä juttuja ja naurettu itselle. On podettu väsymystä ja epäonnistumisen pelkoa. On kiitetty pienistä ja suurista. On annettu hetken viedä ja mietitty vasta, kun tehtyä ei ole saanut enää tekemättömäksi. On eletty.

Lopputuloksena tästä kaikesta voin vain todeta, että on hienoa olla minä...suorastaan etuoikeutettua. Toivottavasti sinäkin voit sanoa niin peiliin katsoessa. Ihanaa viikonloppua maailman parhaalle sinulle!





Ei kommentteja: