lauantai 9. toukokuuta 2015

#koskamävoin

On mahtavaa rikkoa omia ennakkoluulojaan ja rajojaan, vaikkapa ihan pienissäkin asioissa. Jos ajattelee jatkuvasti, että tämä ei varmaan onnistu ja minusta ei ole siihen ja siihen, se pitää todennäköisesti paikkansa. Mitäpä jos miettisitkin aina, että teen tämän, tämän ja tämän koska mä voin? Jos nyt joku kivi jää kääntämättä tai kallio kiipeämättä niin eihän se haittaa, sitten se raja tuli vain aiemmin vastaan. Tärkeintä on se, että lähdit rohkeasti, teit parhaasi ja annoit itsellesi mahdollisuuden onnistua. Ja voittajia eivät ole pelkästään nopeimmat vaan ne, jotka yrittävät sinnikkäästi uudestaan.

Koska mä voin on työnantajani eli Soneran uusi markkinointislogan. Sen suurempaa sidosta kirjoituksellani ei ole ko. kampanjaan eli ei huolta, tämä ei ole maksettu mainos. Tosin kirjoittaja on tyytyväinen ja kiireestä kantapäähän sitoutunut työntekijä, yhä 14 vuoden yhteiselon jälkeen. Tuolla hästägillä, eli risuaidalla varustettuna, löytää sosiaalisesta mediasta (Twitter, Instagram ja Facebook) kaikkea kivaa, sillä aika moni lilaa tunnustava on siihen hurahtanut. Lause on niin mahtava, että se oli helppo ottaa heti omaksi ja jokainen voi miettiä sanoman itselleen sopivaan muotoon. Tosin ei siitä kovin negatiivista saa tekemälläkään, eihän?

Hamppukin sen tietää #koskamävoin

Makustelepas hieman, koska mä voin, koska mä voin, koska mä voin, siinä on valtavasti mahdollisuuksia ja hyvää energiaa. Mitä sinä voit tehdä juuri nyt? Entä tämän päivän aikana, saatikka kuluvana viikonloppuna? Ihan vain siksi koska sä voit! On varmasti asioita, joita sinun tavallaan pitää tehdä, mutta sinä voit ja pystyt tekemään ne. Ajatus viikkosiivouksesta voi tuntua masentavalta (tositarina eiliseltä illalta) ja suorastaan uuvuttuvalta, se on varsin monelle meistä pakollista eikä niinkään ihanaa. Mutta kaikessa kamaluudessaan se on myös rentouttavaa, aivot narikkaa puuhaa ja lopputuloksena koreilee siisti koti. Ajattelepas jos sinulta puuttuisi imuri ja moppi, urakka olisi paljon puuduttavampaa, eikös? Joten tartu siihen "huuveriin" ajatuksella #koskamävoin

Mietitäänpäs, mitä minä olen tällä viikolla saanut tehdä ja kokea:
- Toivotin kesätyöntekijät taloon #koskamävoin
- Otettiin hassuja käsilläseisontakuvia #koskamävoin
- Tehtiin maastavetoenkkoja #koskamävoin
- Koulutin uusia työntekijöitä #koskamävoin
- Hemmottelin kissaani #koskamävoi
- Juttelin ystävieni kanssa puhelimessa #koskamävoin
- Tein pari työmatkaa #koskamävoin
- Otin lisäaskeleen valmennusmaailmassa eli tavoitteena DiSC sertifikaatti #koskamävoin
- Pyysin apua kollegalta #koskamävoin
- Sain esimieheltäni hyvän neuvon ja noudatin sitä #koskamävoin
- Tapasin paljon uusia ihmisiä #koskamävoin
- Vakuutuin siitä, että haluan kulkea NLP:n viitoittamaa tietä #koskamävoin (kävin siis tapaamassa tulevaa NLP-kurssin vetäjääni)
- Nukuin päiväunet #koskamävoin
- Palkitsin itseni jäätelöllä #koskamävoin
...voisin jatkaa loputtomasti 

Miltäs sun lista näyttää? Toivottavasti siellä on mukavia juttuja laidasta laitaan, niin työelämästä, vapaa-ajastakin. Toivottavasti niihin linkittyy sinulle tärkeitä asioita ja ihmisiä, nelijalkaisia ystäviämme unohtamatta. Voisitko siis ottaa tuon sloganin osaksi arkeasi? Kokeile ainakin yhden päivän ajan ja mitä tahansa teetkin ajattele mielessäsi koska mä voin. Lupaan, että et menetä mitään, päinvastoin saatat  yllättyä positiivisesti. Tiedä vaikka huomaisit hyräileväsi ilosta, olevasi hitusen itsevarmempi ja nauttivan juuri siitä, mitä sillä hetkellä teetkin. 

Ihanaa onnistumisen ja hyvän tuulen viikkoa kaikille!

-Virpi

PS: Blogiin tulee tekstejä nyt aiempaa harvemmin. Töissä on kiirettä ja oman jaksamiseni priorisoimiseksi en aio kirjoittaa pakolla. Tämä on kuitenkin harrastus, jonka tarkoituksena on ruokkia hyviä asioita eikä lisätä paineita. Mutta ole ystävällinen ja pysy kuulolla, en aio kadota minnekään. Meidän upeat kesätyöntekijät saadaan valjastettua arkeen toukokuun loppuun mennessä ja sitten coachin suurin paine helpottaa.

Loppuun pieni kuvapläjäys siitä, miten vakavamielistä, ikävää ja aikuismaista treenaaminen voi olla eli ei mitään noista. Treenaaminen on mahdollisuus päästää sisäinen lapsi irti ja nauttia koko rahan edestä. Kuvissa superupea ja ihana kollegani/ystäväni/treenikaverini Anne <3





Ei kommentteja: