lauantai 6. kesäkuuta 2015

Tiimi voimavarana ja ihana mökkireissu

Tykkään työstäni, mikä on varmaan tullut moneen otteeseen selväksi. Se on monipuolista, haastaa ajattelemaan ja uudistumaan, sekä vie minut monenlaisiin paikkoihin. Ihan jokainen työtehtävä ei saa kiljumaan riemusta ja välillä tietyt tilanteet jättäisi mieluusti kokematta. Siitä huolimatta jokainen projekti on hoidettava kunnialla loppuun asti ja tehtävä parhaansa. Välillä työkuorma tuntuu painavan liikaa ja joskus sitä jopa romahtaa hetkellisesti lastin alle, niinhän tässä taisi äskettäin käydäkin. Sellaisina hetkinä on hyvä muistaa, ettei ole yksin, takana on kuitenkin voimavaroista parhain eli oma tiimi.

Vietimme to-pe akselilla unohtumattoman ihanat tiimipäivät esimiehemme mökillä. Vaikka ohjelma oli vapaata kävimme mielenkiintoisia keskusteluita mm. prosesseista, palveluiden kehityshankkeista, ruodimme toimintatapoja, pohdimme tulevaisuudennäkymiä jne. Mikä parasta heitimme vapaalle ja pidimme porukalla hauskaa. Värjöttelimme kesäilmassa, söimme hyvää ruokaa, saunoimme, nauroimme ja jopa lauloimme. Tutustuimme toisiimme entistä paremmin ja olimme kiitollisia siitä, että saimme pysähtyä yhdessä ennen kesälomia. Joskus on viisainta vain levätä laakereillaan, jotta hahmottaa kokonaisuuden entistä paremmin.

On hyvä muistaa, ettei kaikkea tarvitse tehdä yksin, kiireessä se voi vaan unohtua. Vaikka joku työ olisi sinun kontollasi niin voit aina kilauttaa kaverille ja kysyä neuvoa. Pelkästään tutun äänen kuuleminen voi olla riittävä tuki juuri silloin, kun omat keinot on käytetty loppuun. Kannattaakin peilata asioita eri kuvakulmista ja tuulettaa omia katsantakantojaan. Tai sitten on vain hyvä jakaa tuntemuksiaan ja todeta, että samojen haasteiden kanssa sitä tulee paiskittua. Niin epäonnistumiset kuin onnistumisetkin on hyvä jakaa porukalla, jotta niistä saadaan hyödyt esiin.

Reilun vuorokauden irtiotto teki sydämelle hyvää. Pääsin pois kotioloista, mitä upeimpaan paikkaan. Olen aina rakastanut ja kaivannut mökkielämää, mutten ole oikeastaan ikinä päässyt nauttimaan siitä...ehkä jonain päivänä. Sen vuoksi lyhytkin pako mökkimaisemiin on aina tervetullut eli jos kaipaat mökkiseuraa niin älä epäröi olla yhteyksissä, pakkaan tavarani siltä seisomalta. Onko sen parempaa kuin kiireetön oleilu, luonnon kauneudesta nauttiminen, pitkät saunahetket uintireissuineen ja ulkona nautittu ruoka?

Jaan loppuun muutaman kuva-aarteen niin voit vain kuvitella, kuinka ihanaa meillä oli ja miten suurta kiitollisuutta tunnen edelleen, koska sanat eivät nyt riitä <3

Näin ihanassa kodassa pääsin nukkumaan

Heaven on earth eli esimieheni mökkimijöö jossain kaukana Suomessa

Kun porukkaa on paljon saattaa joku löytää oivan yöpymispaikan vaikkapa riippukeinusta

Kaikki hyvä loppuu aikanaan eli kiitokset vieraskirjaan ja kuppi kahvia ennen jäähyväisiä








Ei kommentteja: