torstai 19. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen sisustusinspiraatio

Tietyt asiat tapahtuvat aina ja joka kerta. Yksi niistä on vuoden vaihteen jälkeen iskevä sisustusinspiraatio. Tällä kertaa se iski loppiaisena, kun pahaa-aavistamattomana tein viikkosiivousta. Ja kappas, viikkoa myöhemmin minulla on melkeinpä uusi huone. Epämääräisen pukeutumishuoneen virkaa pitänyt ylimääärinen makkari tuli tuunattua työ-/joogahuoneeksi. Eli ei enää työpapereihin hautautunutta keittiötä.

Siitä se ajatus sitten lähti...

Hyvän ystäväni avustuksella pääsin viime viikonloppuna Ikeaan. Mukaan lähti työpöytä, pari vilttiä ja kaksi uutta lappua. Ja voitteko kuvitella, ei yhden yhtä heräteostosta! Ei siis mitään pientä ja kivaa extraa. Päälle pienimuotoista roudausta (pala vanhaa sohvaa kellariin), yhden naisen kasaustalkoot ja homma oli melkein valmis.

Onneksi tämä elämäni hauskin Ikea-reissu tuli ikuistettua

Ainoa haaste tässä hankkeessa on se, että haluaisin kattoon voimistelurenkaat. Nekin on tilattu, mutta isännöitsijä toppuuttelee hankkeen etenemisen suhteen, kattorakenteista kun ei kuulemma tiedetä. Ja mitä tekee työhuoneella ellei sinne saa voimistelurenkiata? Turhauttavaa, mutta yritän vielä selvitellä tilannetta eli periksi ei anneta niin helpolla. Täällä siis katellaan kattoa sillä silmällä just nyt ;)

Ja vihdoinkin valmista

Työhuoneprojektin lisäksi haluaisin tuunata makuuhuoneen ennen kesää tai ainakin ennen seuraavaa talvea. Ajatuksena olisi tapetoida uudestaan, sillä nelijalkainen yhtiökumppanini on tehnyt jo pari vuotta töitä tapetin irroittamisen suhteen. Näen uuden tapetin sieluni silmin ja tapetointitarvikkeet on paikallistettu kellarista. Samassa yhteydessä pitäisi vaihtaa vanha kirjahylly uudenpaan eli Ikea, tapaamme taas. Tämä inspiraatiohaave saa vielä odotella aikaansa, koska kaikkea ei saa kerralla. Epäreilua, eikö totta?

Ensimmäinen etäpäivä kotitoimistolla

Minulle koti on maailman tärkein paikka. Se on turvapaikka, jossa voi ladata akut ja olla ihan rauhassa tai vaihtoehtoisesti kutsua kavereita käymään. Haluan asua kauniissa kodissa, kodissa, joka miellyttää silmääni. Kodissa, jossa minun on helppo hengittää ja ihan vain olla. Ja siinä yksi syy siihen, miksi välillä on kiva hullaantua sistusinspiraatiosta ja pistää paikkoja uuteen uskoon. 

-Virpi

Ei kommentteja: